Thursday 16 June 2011

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Τελικα,  πόσο σοβαροι θέλουμε να είμαστε για την πραγματικη επίλυση αυτων των πολύ σοβαρων προβλημάτων, που λιγο πολυ φταιμε ολοι, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ - ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ !!!!

Έχω και εγω με το φτωχό μου μυαλό τις εξής σκέψεις. Λοιπόν, πρώτα ας σταματήσουμε να λέμε αστοχα και ανόητα πράγματα "αγανακτησης" όπως την αποχώρηση μας απο το ευρώ, η να το ριξουμε στην αιματηρή βία και μοιρολατρική καταστροφή! Πρεπει να προσεχουμε να μην πέσουμε και εμεις στην παγίδα των ανεπιτυχών βίας - όπως έχουν κάνει στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στην Συρία! Γιατι απλά "άλλοι" θα εκμεταλλευτούν το χάος και τα ΜΑΤ θα βγουν και θα χρησιμοποιούν πιο αιματηρή βία για να "αποκατασταθεί η ηρεμία"!

Εάν πραγματικά είμαστε σοβαροί για να σταματήσουμε την εγκληματική λεηλασία της χώρας μας, ίσως θα πρέπει να κανουμε και να απαιτησουμε τα εξής:

1. Nα σταματήσουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να πληρώνουμε φόρους και τέλη στην κυβέρνηση ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ έως ότου υπάρξει σε βάθος έρευνα και ουσιαστική εξέταση του συνόλου του "κρατικού δανεισμού" και δαπανών για τα τελευταία 37 χρόνια - και φυσικά όλες τις ύποπτες συμφωνίες με τις τράπεζες - ιδικα την Goldman shits - καταληγοντας με τον εκληματικο τρόπο τον οποίο "επετράπη" η είσοδος μας στην Ευρωζώνη!

2. Συνολική έρευνα σχετικά με το πόσο έχει δανειστεί η χώρα μας τα τελευταια 30 χρονια και γιατί και από ποιους και με τι όρους και συνθήκες - και στη συνέχεια να βάλουμε στο τραπέζι πόσα οι δανειστές μας τελικα μας χρωστάνε! - κυρίως η Γερμανία και η Βρετανία! - ( επισις λαμβάνοντας υπόψη και πόσα πήγαν σε διεφθαρμένες συμφωνίες όπλων και συμβάσεις των έργων υποδομής - π.χ. για δωροδοκίες και προμήθειες για υποβρηχια και απο την Siemens!)

3. Tην ακριβή εκτίμηση και πού ακριβώς βρίσκονται ΟΛΑ τα αποθέματα χρυσού του ελληνικού κράτους και κατά συνέπεια αμεση και ρεαλιστική επαναδιαπραγμάτευση του συνόλου των λεγόμενων "εθνικών" χρεών αλλα ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ CDS που μας φορτωσαν κατω απο εηκληματικες και αντισυνταγματικες συμφωνιες - για να μην πουμε ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

4. Κατάργηση του άσυλου για όλα τα μέλη όλων των κυβερνήσεων και, αμέσως στη συνέχεια, διεξοδική έκθεση για τα περιουσιακά στοιχεία τους - και φυσικα της εφαρμογής του «πόθεν έσχες».

5. Η πλήρης τήρηση και η εκπλήρωση των εθνικών μας συμφερόντων, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, με την αμεση και απόλυτη αναγνώριση των συνόρων μας και την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) στο Αιγαίο, και κατά συνέπεια αμεση και αποτελεσματική αξιολόγηση των φυσικών πόρων μας και ο καλύτερος τρόπος αξιοποίησης τους προς το εθνικό συμφέρον, παντα με πρακτικές, διαφανες και ρεαλιστικές οικονομικές συμφωνίες για ένα βιώσιμο μέλλον ανάπτυξης - ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Και τελικα, παρόλο που θέλουμε φιλικές σχέσεις με τους γειτονικούς λαούς, ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ξεκαθαριστεί με ορισμένους από τους μογγολο-τουρκο καταπατητες της Μικρας Ασιας, οτι ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ με της κομπλεξικες σας νεο-οθωμανικες μαλακιες - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Επισις ένα τέλος του παραλογισμού και μαλακιες απο μια χουφτα μπασταρδο βουλγαρο-σκοπιανοβσκις στα βόρεια σύνορά μας! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Τότε και μόνο τότε θα συμφωνήσουμε να καταβάλουμε το κατάλληλο φόρων και τελών σύμφωνα με το πραγματικό εισόδημα μας, με αίσθημα ευθύνης και συνεπειας, ετσι συμβάλλοντας ολοι με σωστά κίνητρα στο σύνολικο οφελος ολης της κοινωνίας και το πραγματικό καλό της χώρας μας!

Αν αυτοί οι όροι δεν είναι αποδεκτοί από τους ηγέτες μας, τους "δανειστες" μας, τους εταίρους και τους "συμμάχους" μας, ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ και στη συνέχεια, ας δούμε για ποίους η επιπτώσεις θα είναι πιο καταστροφικές...

και κατόπιν ξυπνάω και εγώ.....